berlin

VEČERAS JE NAŠA FEŠTA

Posted on : 18-05-2019 | By : admin | In : 01 VIJESTI I NOVOSTI

0

Hrvatska katolička misija Berlin obilježava i proslavlja 50. obljetnicu djelovanja

st-sebastian-slika51Berlin/ U organizaciji Župnog vijeća u subotu, 18. svibnja 2019. od 18.00 sati u rbb Großer Sendesaal, Masurenallee 8-14, 14057 Berlin bit će upriličena „Svečana akademija“ kulturno-umjetničkog karaktera na kojoj se očekuju brojni gosti iz Domovine.

S posebnom radošću isčekuje se susret s bivšim fratrima, časnim sestrama i nekadašnjim članovima misije koji danas žive u svim mogućim krajevima svijeta te će uoči proslave obljetnice posjetiti Berlin.

Raznolik trosatni program večeri za koju više nema slobodnih mjesta, sadrži između ostalog nastupe folklornih ansambala i zborova HKM Berlin te će biti prikazane najznačajnije točke pedesetogodišnjeg rada misije.

Središnje svečano misno slavlje je u nedjelju, 19. svibnja 2019. u 11.30 sati u sjedištu Misije, crkvi sv. Sebastiana na Weddingu i predvodit će ga kardinal Vinko Puljić.

Nakon mise svi župljani su pozvani na zajedničko druženje uz pjesmu i roštilj.

Prema informacijama iz Župnog vijeća, pred kraj godine se očekuje i izdanje monografije u kojoj će biti obuhvaćena zbivanja cijelokupne jubilarne godine.

Write a comment