berlin

POGLED PREKO SAVE

Posted on : 10-10-2018 | By : admin | In : 01 VIJESTI I NOVOSTI

0

Zbog eksplozije u bosanskobrodskoj Rafineriji zasjedao  Stožer civilne zaštite Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije

prilog: Sonja Breljak
foto: Brod portal

eksplozija_rafinerijaSlavonski Brod/ U povodu jake eksplozije u bosanskobrodskoj Rafineriji nafte, na službenim stranicama  Brodsko-posavske županije objavljeno je sljedeće priopćenje.

Zbog eksplozije koja je nešto iza 21,30 sati uznemirila građane Slavonskog Broda i šire okolice, održana je zajednička sjednica gradskog i županijskog Stožera civilne zaštite.

Prema informacijama žurnih službi (Centra 112, policije, vatrogasaca i dr.) do eksplozije je došlo u pogonu 4. Rafinerije u Bosanskom Brodu no ne zna se službeni uzrok.

Iako za sada nema potreba, brodska Bolnica raspolaže s rezervnim timovima liječnika za eventualno postupanje, a policija bi osigurala nesmetan prolaz preko graničnog prijelaza za ozlijeđene.

Za sada nema zabilježenih većih koncetracija štetnih plinova, no zaključak je stožera da će se situacija pratiti neprestano, a građani o svemu biti na vrijeme obaviješten putem medija i službene mrežne stranice Brodsko-posavske županije.

 

 

 

 

Write a comment