berlin

IPAK SMO NAPREDOVALI

Posted on : 16-07-2018 | By : admin | In : kolumna povodom...

1

tekst: Ante Karačić
37111370_1845152982195223_2509018734958477312_nSve je bilo ludo i fantastično. Igrači i trener Dalić dali su sebe preko 120% mogućega.

Publika je bila fantastična po čitavom svijetu. Nikada do sada toliki broj Hrvata nije bio jedinstveniji.

Uticaj bočnih vjetrova je malo odmogao jer su se igrači emocionalno praznili na nevažne stvari za igru, sport i rezultat. Zato se može reći da ima mjesta za napredovanje.

Ubuduće, tko bude vodio repku mora pokušati do maksimuma da se igrači skoncentriraju samo na sport i rezultat.

I nas Lukica je postao najbolji igrač svijeta. Svaka mu čast da je uspio jer su ga do jučer razapinjali kao  Barabu na križu.

Svejedno, u nama ostaje neka gorčina. U Francuskoj smo bili najbolji i osvojili treće mjesto. Sada smo opet bili najbolji i osvojili drugo mjesto.

Moze se reći, ipak smo napredovali.

I našoj predsjednici, svaka čast. Konačno, da se  i u svijetu čuje za nekoga od naših političara.

Ovaj veliki optimizam će sigurno doprinijeti da se zemlja pokrene u pozitivnom pravcu.

I nase lokalne zajednice bi trebale naučiti nešto iz ovoga. Svi oni, po svijetu u raznim oblastima, imaju svjetski priznate Mandžukiće, Vide i Modriće. Koji isto tako izgaraju za svoje rodne krajeve. Moraju ih pocet akceptirati i koristiti jer oni mogu utjecati na pokretanje svega u svojim mjestima.

Comments (1)

Napredovali smo da.I sretni smo sa našim vatrenima na čelu sa njihovim trenerom. Ispada da smo uvjek složniji kada se nešto posebno događa.Poput u vremena domovinskog obrambenog rata i sada u sportskim finalima.Za povjerovat je da u Hrvatskoj još imamo,po kojeg izbornika i stručnih radno marljivih voditelja timova.Samo nam ih je potrebno htjeti potražiti.Kao što je slično i HNS pronašao Dalića.Koji bi nam dali na državnoj razini slično i u lokalnim upravama i samoupravama.Prave gospodarske smjernice.Kako bi i na gospodarskom polju bili što uspješniji,napredniji time ujedno i složniji.

Write a comment