berlin

MARIJO MANDŽUKIĆ- POČASNI GRAĐANIN SLAVONSKOG BRODA

Posted on : 15-07-2018 | By : admin | In : 01 VIJESTI I NOVOSTI

2

Slavonski Brod/ Na s008lužbenoj stranici Grada Slavonskog Broda, objavljena je sljedeća Obavijest:

Na inicijativu gradonačelnika Mirka Duspare, Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda danas (12. 07.2018., op.ur.) je donijelo Odluku o proglašenju Marija Mandžukića počasnim građaninom grada Slavonskog Broda.

Našem Brođaninu i hrvatskom nogometnom reprezentativcu, vrhunskom sportašu i iznimnom čovjeku ljudskih i moralnih vrijednosti, dodijeljeno je javno priznanje Povelja počasnog građanina za izuzetan doprinos u promicanju sporta i imena grada Slavonskog Broda u zemlji i inozemstvu.

S ponosom svi naši građani, Gradska uprava i ja osobno, možemo reći da je Mario Mandžukić i počasni građanin grada Slavonskoga Broda, izvrstan sportaš i još bolji čovjeka s velikim srcem zlatnoga sjaja. I kao što sam to i ranije rekao u nama će uvijek imati prijatelje i podršku. Povelja počasnog građanina zasluženo je i javno odavanje priznanja njegovoj nepobitnoj povezanosti i ljubavi prema gradu i sugrađanima koji su mu uvijek u mislima, u trenutcima najveće sreće i veličanstvenih uspjeha, a njegovo ime naslijeđe je i uzor budućim mladim generacijama. Dodao bih da ćemo našega Marija dočekati u njegovu rodnom gradu s ponosom i dostojno kako priliči njegovoj veličini izvrsnog sportaša i čovjeka s velikim srcem“  izjavio je gradonačelnik Mirko Duspara povodom proglašenja Marija Mandžukića počasnim građaninom grada Slavonskog Broda.

Comments (2)

Predlažem Mandžu za novog Gradonačelnika. Pobjeđuje sigurno, a ima puno ljudi koji će mu rado pomoći.

Ova nagrada je lijepa, ali je iznuđena u strahu kako se upravo to ne bi dogodilo!

Tko je ikada više planetarno proslavio Slavonski Brod i učinio nešto veliko za njega?
Pa jedva nas spomenu (i to ne uvijek) u vremenskoj prognozi.
Šesti grad u državi kao da ne postoji. Zašto? Zato što je naš Gradonačelnik u sukobu sa svima i najviše sam sa sobom, pa nas svi obilaze u širokom luku. A kada poneko i dođe onda uvrijeđena veličina dobije hunjavicu ili što već.

Zato birajmo svoje ljude, iskrene domoljube koji s „vragom tikve ne sade“!

DOK SRCE KUCA PAMTI SE RODNI GRAD
TAKO SE VOLI ZAVICAJ !

BRAVO MARIO CESTITAM OD SRCA !

Write a comment