berlin

NOVE KNJIGE I UGLAZBLJENI STIHOVI

Posted on : 06-06-2017 | By : admin | In : 01 VIJESTI I NOVOSTI

2

tekst: Sonja Breljak
121078 koricaKad netko od vrijednih i dragih suradnika Hrvatskoga glasa Berlin, tiska, objavi, sudjeluje na pjesničkom okupljanju, pošalje fotografiju ili priču na natječaj, bude u užem izboru, pobijedi …radujemo se svi i slavimo rad, trud i uspjeh jednog od članova naše velike obitelji.

Na mom radnom stolu je netom dobijena a nedavno tiskana knjiga „Srne u jeseni„, pjesnikinje Slavice Sarkotić, pa „Objedinjeno Evanđelje“ našeg izvanrednog 89-godišnjeg Filipa Ćorlukića a nadam se skoro stići i do novih knjiga naših suradnika, zbirke na kajkavskom „Mome Zagrebu“ Iveka Milčeca te izuzetne knjige naslova POEME, pjesnika pod pseudonimom, Svena Adama Ewina.

I iz Pule su nam upravo stigle dobre vijesti. Piše nam kratko naša suradnica, Marija Juračić.

-Zadovoljstvo mi je reći da sam objavila novi krimić koji  se zove „Dronovi, furešti, ubojstvo“. U tekstu koji objavljuje knjižara REDAK spominjem s ponosom i vaš vrijedan časopis. /DRONOVI, FUREŠTI, UBOJSTVO (Webknjižara)/.

Eto, Marija se s ponosom spomenula nas, pa evo i mi s ponosom spominjemo još jedan Marijin uspjeh.

Naime, Marijinu pjesmu „More moje, lipo moje“, uglazbili su DD Ciprijan i Toni Eterović.

Čestitamo!!!

 

Comments (2)

Dronovi su na monoj polici i jedva čekam da ih pročitam. Pozdrav Marija :)

Kad se veličanstveno i moćno more prelije u riječi, u stih, u sjaj oka, drhtaj srca, ushit i pero Marijino, onda čitamo vrijednu poeziju.
Hvala, Marija :>

Write a comment