berlin

KOMENTAR TJEDNA

Posted on : 04-05-2019 | By : admin | In : KOMENTAR TJEDNA

0

Komentar na tekst „ Balkanski problem je europski problem“

 

Jolić/ 3.05.2019./ Dobar članak. Vjerno prikazuje zbivanja Berlinskog susreta,.. ali dobro bi bilo napomenuti da su inicijatori ovoga „procesa za Balkan“ – Englezi. Oni izlaze iz EU,..valjda.

Zašto se ne pominje više da su Hrvatska i Slovenija članice EU?! Ah, politika kao politika..Za Hrvatsku,..a i za sve druge države iz našega susjedstva je najbolje da sami nadju svoja odgovarajuća rješenja.

Eh,..za to treba zavrnuti rukave, raditi, pregovarati i zastupati hrvatske interese i poslušati drugoga (susjeda). A ne slušati Bruxelles!

K VRAGU RIBE, PUŠKE I OSTI

Posted on : 04-05-2019 | By : admin | In : ŠTORIJE IZ MALOG MISTA

1

piše: Jadran Šantić- Šangarelo

flat1000x1000075fDragi štioci moji i lipi jur san se sitija jedne barufe koju je opetovano činija jedan moj susid i prijatej i to dosta vrimena.

Kako i sami znadete u Split su se  jedno vrime ka tsunami skalali naši dični vlaji a i bome vlasi ča oče reč oni pusti svit iz Ercegovine. Nisan i ne bi tija nikoga uvridit ma u nas u Split se tako kaže za one naše vridne jude pune furbarij priko naši brda zovemo vlaji a one koji su još daje iza brdija u Ercegovini i koji su isto vridni i furbasti zovemo vlasi. Eto tako je i gotovo.

U SRCU

Posted on : 04-05-2019 | By : admin | In : Adolf Polegubić

2

Adolf Polegubić
zaustavi trenutak
i budi u tišini

osjećaš li titraje
koji ispunjavaju prostor
u jutru koje nam se smiješi

sačuvaj me u srcu