berlin

ZA BERBU-SPREMNI

Posted on : 02-09-2017 | By : admin | In : 01 VIJESTI I NOVOSTI, Ivek Milčec. KAJ GOD!

0

piše: Ivek Milčec
berbaU svagdašnjoj političkoj hrvatskoj mućkalici sve češće spominju se, zazivaju i obećavaju referendumi svakakvih vrsta pa se pitamo zakaj se ne bi održal jedan pod radnim naslovom: Jeste li ili niste za to da žene imaju ista prava kao i muškarci?

Budući da se pojedinci i neke konzervativne udruge i stranke sve glasnije zalažu za povratak na tkzv.“hrvatske tradicijske vrijednosti“ tj. vraćanje žena šparetu, ognjištu, kuhinji i kuhači jer bi se, po njihovom, na taj način povećal natalitet u Rvackoj a

HRVAT NA ČELU CLEVELAND KLINIKE

Posted on : 02-09-2017 | By : admin | In : 01 VIJESTI I NOVOSTI

0

Iz drugih medija

prilog: Index.hr

tommihaljevic_12004KARDIOKIRURG iz Hrvatske, Tomislav Mihaljević, imenovan je na funkciju glavnog direktora Cleveland klinike.

53-godišnji Hrvat radi u Cleveland klinici od 2004. godine kao kardiokirurg koji se specijalizirao za minimalno invazivne operacije srca uz robotsku asistenciju.

„Inovativan kirurg svjetske klase“

Od 2015. godine bio je glavni direktor Cleveland klinike smještene

O AKTUALNIM PROBLEMIMA

Posted on : 02-09-2017 | By : admin | In : 01 VIJESTI I NOVOSTI

0

Njemačka vlada o mogućim promjenama Ustava Bosne i Hercegovine

Priopćenje za javnost

HSKNJBerlin, 31.08.2017. /Hrvatski svjetski kongres u Njemačkoj (HSKNJ) reagirao je na mnogobrojne kritike iz Hrvatske i Bosni i Hercegovini koje su u posljednje vrijeme upućene njemačkoj Saveznoj vladi u svezi provođenja politike prema B i H. Pitanje institucionalne pozicije hrvatskog naroda u B i H se hoće riješiti kroz izmjene i dopune Izbornog zakona B i H. Postojeći Izborni zakon B i H pripadnicima konstitutivnih naroda omogućava da samostalno i slobodno izaberu svoje političke predstavnike koji će ih predstavljati u institucijama i tijelima vlasti.

MASLINA

Posted on : 02-09-2017 | By : admin | In : Joža Prudeus

2

Josip Prudeus    
masl12Doista,
čudesna su djela Gospodnja!
Čovjeku nedokučiva,
neobjašnjiva,
nerazumljiva!

Recimo: maslina!
Obična,
zgrbljena,